✅ Voor 16.00 uur besteld, volgende bezorg dag in huis*✅ Winkelbeoordeling 9,3! ✅Verzendkosten slechts €2,50 ✅ Webshop sinds 2015✅ Veilig betalen via Ideal en PayPal ✅ Lage prijzen


Vanaf heden zijn diverse Wago producten te koop in de webshop van Elektrischefoutjes.nl!

De artikelen worden geleverd in kleine hoeveelheden, zodat je zelf een leuk assortiment kunt samenstellen. Geen doosjes van 100 stuks, maar zakjes van bijvoorbeeld 10, 25 of 50 stuks. Klik op de foto voor ons assortiment.


Nu: van €12,95 voor €10,95!! –> klik hier

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders officieel verplicht in Nederland. De eisen bestonden al voor nieuwbouwwoningen die na 2003 gebouwd zijn. Volgens de verandering aan het bouwbesluit moet een huis uitgerust zijn met ‘voldoende rookmelders’. Dit houdt in dat op iedere verdieping van een zelfstandige woning minstens één rookmelder hangt. In kamerwoningen, zoals studentenhuizen, is in iedere kamer een brandmelder verplicht. Volgens de Nederlandse wet moet een rookmelder aan verschillende eisen voldoen. Zo is het Europese EN 14604 certificaat verplicht. Rookmelders van Elektrischefoutjes.nl voldoen aan de EN 14604-norm en de andere eisen.


Boven systeemplafonds treffen we vaak veel creatieve oplossingen aan. Besef wel dat dit soort verbindingen een groot gevaar kunnen opleveren. Naast dat de beschermingsleiding niet is aangesloten, en dat kroonstenen hier niet voor bedoeld zijn, kan het zomaar zijn dat de stekker ongelukkig op de metalen delen van het systeemplafond terecht komen. Tegenwoordig met de toegepaste ledverlichtingsarmaturen is het nog maar de vraag of het systeemplafond aan aarde ligt… 😯


Elektrischefoutjes.nl heeft ook een webshop. Hier vind je gereedschap, meetapparatuur en gadgets die handig kunnen zijn om elektrische foutjes op te sporen en op te lossen. Neem gerust eens een kijkje. De verzendkosten in Nederland bedragen slechts 2,50 euro.


Het is op dit moment moeilijk om nieuw personeel te vinden. Helemaal voor technische functies. Op de site van Elektrischefoutjes.nl komen dagelijks veel bezoekers, mede door de grote community op Facebook. Ruim 29 duizend volgers ontvangen vrijwel dagelijks een post van onze Facebookpagina. Over het algemeen zijn dit technisch opgeleide personen of mensen met elektrotechnische ambities. Elektromonteurs, werkvoorbereiders, service technici en bijvoorbeeld inspecteurs.

Plaats nu hier gratis een vacature op deze website. Registreer je hier en log in om zelf een vacature toe te voegen.


Op onze site hebben we tegenwoordig ook antwoorden op al je vragen over schakel- en verdeelinrichtingen. Bijvoorbeeld: Hoeveel aders mogen er onder een aansluitbout aangesloten worden of wat het verschil is tussen een B en een C automaat. Staat je vraag er niet tussen? Onder aan de pagina kun je je vraag eenvoudig doorgeven. Wie weet staat het antwoord er dan binnenkort ook tussen.


elektrischefoutjes.nl
232 beoordelingen
onafhankelijk geverifieerd
Winkelwaardering 4.69 / 5
Productwaardering 4.39 / 5

Volg ons ook via: