Retourneren

Het retourneren van een bestelling

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw bestelling niet volledig naar wens is of dat u het toch niet meer nodig heeft. Op deze pagina vindt u informatie over het retourneren van uw bestelling.

14 dagen de tijd om aan te geven dat u het product terug wilt sturen!

Bij de aankoop van producten in de webshop van Elektrischefoutjes.nl heeft u de mogelijkheid de bestelling zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van de factuurdatum. Na de melding heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

De retourprocedure van Elektrischefoutjes.nl
  1. Via het emailadres: webshop@elektrischefoutjes.nl kunt u aangeven dat u uw bestelling terug wilt sturen. Dit wordt dan direct door ons genoteerd.
  2. U pakt het product – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat, ongeopend en onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking.
  3. U stuurt het product binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst terug naar: Elektrischefoutjes.nl, JR Stuutstraat F96, 9663SK Nieuwe Pekela
  4. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
  5. Wij zullen na ontvangst van de goederen de verkoopprijs van het product binnen 14 dagen aan u terugbetalen op het rekeningnummer welke bij ons bekend is, tenzij u instemt met een andere methode. 
Volg ons ook via: