Elektrischefoutjes.nl is in 2015 begonnen om via Facebook foto’s van elektrische foutjes te plaatsen. Inmiddels zijn er al ruim 1700 foto’s gepubliceerd. Natuurlijk is het leuk om de foto’s te bekijken en daar een reactie op te geven, maar het is vooral zeer leerzaam. Diverse foto’s zijn toegevoegd vanwege de dosis humor. Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar foto’s van onze volgers. Als je foto’s van elektrische onvolkomenheden maakt, kijk dan wel naar de kwaliteit van de gemaakte foto! En nog een tip: houd je mobiel horizontaal. Je laptop en tv zet je immers ook niet verticaal in je huiskamer? Foto’s kun je naar ons toesturen via foto@elektrischefoutjes.nl


Op onze site hebben we tegenwoordig ook antwoorden op al je vragen over schakel- en verdeelinrichtingen. Bijvoorbeeld: Hoeveel aders mogen er onder een aansluitbout aangesloten worden of wat het verschil is tussen een B en een C automaat. Staat je vraag er niet tussen? Onder aan de pagina kun je je vraag eenvoudig doorgeven. Wie weet staat het antwoord er dan binnenkort ook tussen.


Elektrischefoutjes.nl heeft ook een webshop. Hier vind je gereedschap, meetapparatuur en gadgets die handig kunnen zijn om elektrische foutjes op te sporen en op te lossen. Neem gerust eens een kijkje. De verzendkosten in Nederland bedragen slechts 2 euro.


Het is altijd weer spannend als je een meterkast opentrekt. Hier is een creatieve geest bezig geweest….


Dit kan er gebeuren als je een haspel niet volledig afrolt en er een elektrisch kacheltje op aansluit…


Trust dadge

Volg ons ook via: