Wire Tracker GM60

33.50

Compacte netwerktester en tracker

Op voorraad

Beschrijving

Met deze multifunctionele netwerk tester meet je eenvoudig netwerkkabels door. Als het nu gaat om RJ11, RJ45, Cat5 of Cat6 het maakt deze tester niets uit. Controleer eenvoudig of alle 8 aders en ground goed zijn aangesloten door aan 1 kant de zender te plaatsen en aan de andere zijde de ontvanger. De meter controleert de bedrading op kortsluiting, cross-overs en open circuit. Met de “Scan” functie spoor je eenvoudig de juiste netwerkkabel in de patchkast op.

Ook kan deze tester normale kabels tracken en tracen. Door de rode en zwarte krokodillen klemmen op de (spanningsloze) aders aan te sluiten wordt er in de scan-funtie een signaal op de kabel gezet. Met de ontvanger kan aan de andere zijde eenvoudig de juiste kabel worden geïdentificeerd. De ontvanger is voorzien van een Led lampje om ook in het donker de netwerkkabels te vinden. Tevens kan op de tester een hoofdtelefoon of oortjes worden aangesloten. Het volume en de gevoeligheid kan worden ingesteld. De tester is compact en voelt robuust aan.

Het pakket omvat een ontvanger, zender, RJ11 adapter kabel, RJ45 adapter kabel en een kabel met krokodillenbek aansluiting. Een Engelstalige handleiding is toegevoegd.

(Bij bestellingen vanaf €17,50 ontvangt u automatisch 50% korting op geschikte batterijen)

Extra informatie

Gewicht 280 g
Batterijen

3x AAA ontvanger, 1x9V blok zender (exclusief)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wire Tracker GM60” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…