Het is op dit moment moeilijk om nieuw personeel te vinden. Helemaal voor technische functies. Op de site van Elektrischefoutjes.nl komen dagelijks veel bezoekers, mede door de grote community op Facebook. Maar liefst 26 duizend volgers ontvangen vrijwel dagelijks een post van onze Facebookpagina. Over het algemeen zijn dit technisch opgeleide personen of mensen met elektrotechnische ambities. Elektromonteurs, werkvoorbereiders, service technici en bijvoorbeeld inspecteurs.

Plaats nu gratis een vacature op deze website. Registreer je hier en log in om zelf een vacature toe te voegen. Na een aantal geplaatste vacatures zullen we dit onder de aandacht brengen op onze socials. Wie weet vind je zo een nieuwe topmonteur! Nog vragen? Stuur ons een bericht middels het contactformulier.

De vacatures dienen vanzelfsprekend betrekking te hebben op elektrotechniek.

(geen toegang voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus, etc.)

Klik na het invullen van het formulier op “voorbeeld”, kijk daarna alles nog eens rustig na en kies dan de optie “verzend vacature”. Na het verzenden van je vacature verschijnt deze over een aantal uur in het overzicht. In het “vacature dashboard” kun je concepten opslaan, vacatures dupliceren, verwijderen of als vervuld markeren. Vacatures blijven 90 dagen online.

Volg ons ook via: