• 40 uur
 • Mill

Site SWARCO Mobility Nederland B.V

The Better Way. Every Day.

Wat ga je doen
Meerdere technische projecten in de openbare ruimte leiden. Dat geeft jou nu al energie. Als fulltime projectleider openbare verlichting krijg je de kans je leidinggevende kwaliteiten te combineren met projectmanagement. Je zorgt dat projecten op tijd, volgens afspraak en binnen budget worden gerealiseerd door ‘jouw’ team van technische professionals.

Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten tegelijk. Je stuurt teams aan die op locatie het werk doen. Daarbij fungeer je zelf als leidinggevende van de bouwlocatie. Jij zorgt dat projecten goed verlopen, binnen het contract en bijbehorend budget. Daarvoor overleg je dagelijks met de projectcoördinator en de area manager. Voortgang, risico’s en afwijkingen merk je zodoende snel op. Verder ben je verantwoordelijk voor: 

 • realiseren van het contract inclusief het vastleggen van eventuele afwijkingen.
 • zorgen dat bij de oplevering installaties veilig en tijdig in gebruik worden genomen.
 • instrueren en aansturen van de monteurs op locatie. Je beoordeelt en coacht je eigen team zodat de monteurs zich kunnen blijven ontwikkelen.
 • coördineren, bewaken en delegeren van de werkzaamheden met onderaannemers en andere partijen.
 • administratieve werkzaamheden. Je bewaakt of meldingstaken voltooid zijn en signaleert eventueel extra werk.

Wat breng je mee
Een geboren organisator, commercieel en klantgericht. Die drie eigenschappen typeren jou in je werk uitstekend. Je werkt samen met de projectcoördinator aan zo’n 5 tot 8 projecten tegelijk. Je communicatieve vaardigheden zijn goed. Aansturen van monteurs op locatie, klantcontact, het gaat jou allemaal goed af. Je geniet van vrijheid en afwisseling in een technische omgeving vol trotse vakmensen. Om alle projecten in goede banen te leiden breng jij mee:

 • een elektrotechnische mbo-opleiding met enige ervaring of je hebt recent een hbo-opleiding in de techniek of bedrijfskunde afgerond.
 • ervaring op het gebied van (infra) technisch projectmatig werken en kwaliteitsmanagement.
 • kennis van projectmanagement en een interesse voor complexe projecten volgens UAV-GC contracten.

Wat bieden we jou
Jij komt ons versterken als projectleider voor 40 uur per week. Daarvoor krijg jij:

 • een brutomaandsalaris van minimaal € 3.195 en maximaal € 5.224 schaal 10
 • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen.
 • een leaseauto, laptop en smartphone.
 • pensioenopbouw bij het pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Zet dan de eerste stap en solliciteer op deze vacature. Doe dit uiterlijk voor 1 september 2022.

Wie zijn wij en waar zijn we trots op
Werken bij Swarco Mobility Nederland betekent werken bij een internationale, door technologie gedreven aannemer. Vakmanschap, innovatie, verantwoordelijkheid, veiligheid en welzijn vinden wij niet zomaar belangrijk. Dat zijn onze kernwaarden. En die dragen wij stuk voor stuk op handen. Van ons krijg je dus écht de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Beloofd is beloofd.

Disclaimer voor wervingsbureaus: Swarco Mobility accepteert geen ongevraagde sollicitaties van wervingsbureaus. Acquisitie bij Swarco Mobility Recruitment of van Swarco-werknemers wordt niet op prijs gesteld.
  
Jouw toekomst bij SWARCO
Als je bij Swarco werkt, kun je rekenen op doorstroming en snelheid. In je werk én in je loopbaan. Met interessant en belangrijk werk voor Nederland als transportland. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. En natuurlijk met collega’s die net zo nieuwsgierig en vakkundig zijn als jij. Wij helpen jou om jouw bestemming te bereiken.
Kom jij ons versterken?

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar jeffrey.smit@swarco.com

Categorieën: