• 40 uur
  • Barneveld

Site Boon agrosystems

Ben jij onze maat in agrotechniek?Ben jij elektromonteur en ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en verschillende technieken? Heb jij ‘wat’ met de agrarische sector? Bekijk dan snel onze vacature van elektromonteur.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe (vaste) collega met een elektro of mechatronica achtergrond. Ervaring is voor ons minder belangrijk, wij bieden volop de mogelijkheid om je het vak in de praktijk te leren. Wil jij graag weten of de vacature van elektromonteur interessant voor je is? Bel of mail ons: 0342-417528

Wat ga je doen?
Als elektromonteur ga je aan de slag met een grote diversiteit aan projecten in de agrarische sector. De ene dag ga je voor onderhoudsklussen op pad bij pluimvee- en geitenstallen. De volgende dag begin je met het aanleggen van zonnepanelen op een dak van een stal. Samen met een collega ga je op pad en ben je aan het werk op verschillende projecten. Wij vinden het belangrijk dat jij werk doet wat je leuk vindt. We proberen daarom altijd te kijken welk project, klus of opdracht het best bij jou past. Bij de invulling van je werk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?
Boon Agrosystems is in 1977 in Barneveld begonnen. Wij richten ons op de agrarische sector. De laatste tijd zijn we nog meer gaan specialiseren in grotere projecten met meer aandacht voor automatisering. De technologische ontwikkelingen in de agrarische wereld gaan in een razend tempo. Met een stabiel team van ruim 25 collega’s zijn we dagelijks bezig met de nieuwste technieken. De combinatie techniek en agro is wat het team aanspreekt. Korte lijnen, informeel, familiebedrijf en een hoge betrokkenheid op het project dat kenmerkt het team van Boon.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.boonagro.nl.

Categorieën: