Elektrischefoutjes.nl is in 2015 begonnen om via Facebook foto’s van elektrische foutjes te plaatsen. Inmiddels zijn er al ruim 1600 foto’s gepubliceerd. Natuurlijk is het leuk om de foto’s te bekijken en daar een reactie op te geven, maar het is vooral zeer leerzaam. Diverse foto’s zijn toegevoegd vanwege de dosis humor. Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar foto’s van onze volgers. Als je foto’s van elektrische onvolkomenheden maakt, kijk dan wel naar de kwaliteit van de gemaakte foto! En nog een tip: houd je mobiel horizontaal. Je laptop en tv zet je immers ook niet verticaal in je huiskamer? Foto’s kun je naar ons toesturen via foto@elektrischefoutjes.nl


Elektrischefoutjes.nl heeft ook een webshop. Hier vind je gereedschap, meetapparatuur en gadgets die handig kunnen zijn om elektrische foutjes op te sporen en op te lossen. Neem gerust eens een kijkje. De verzendkosten in Nederland bedragen slechts 2 euro.


Het is altijd weer spannend als je een meterkast opentrekt. Hier is een creatieve geest bezig geweest….


Dit kan er gebeuren als je een haspel niet volledig afrolt en er een elektrisch kacheltje op aansluit…


De klant vroeg zich al af waar die vreemde geur vandaan kwam…

Schakel- en verdeelinrichtingen moeten minimaal voldoen aan de IP2x beschermingsgraad en aan de bovenzijde moet deze zelfs stofdicht zijn!


Trust Badge

Volg ons ook via: