Elektrischefoutjes.nl is in 2015 begonnen om via Facebook foto’s van elektrische foutjes te plaatsen. Inmiddels zijn er al ruim 1900 foto’s gepubliceerd. Natuurlijk is het leuk om de foto’s te bekijken en daar een reactie op te geven, maar het is vooral zeer leerzaam. Diverse foto’s zijn toegevoegd vanwege de dosis humor. Wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar foto’s van onze volgers. Als je foto’s van elektrische onvolkomenheden maakt, kijk dan wel naar de kwaliteit van de gemaakte foto! En nog een tip: houd je mobiel horizontaal. Je laptop en tv zet je immers ook niet verticaal in je huiskamer? Foto’s kun je naar ons toesturen via foto@elektrischefoutjes.nl


Het is op dit moment moeilijk om nieuw personeel te vinden. Helemaal voor technische functies. Op de site van Elektrischefoutjes.nl komen dagelijks veel bezoekers, mede door de grote community op Facebook. Ruim 29 duizend volgers ontvangen vrijwel dagelijks een post van onze Facebookpagina. Over het algemeen zijn dit technisch opgeleide personen of mensen met elektrotechnische ambities. Elektromonteurs, werkvoorbereiders, service technici en bijvoorbeeld inspecteurs.

Plaats nu hier gratis een vacature op deze website. Registreer je hier en log in om zelf een vacature toe te voegen.


Elektrischefoutjes.nl heeft ook een webshop. Hier vind je gereedschap, meetapparatuur en gadgets die handig kunnen zijn om elektrische foutjes op te sporen en op te lossen. Neem gerust eens een kijkje. De verzendkosten in Nederland bedragen slechts 2,50 euro.


Op onze site hebben we tegenwoordig ook antwoorden op al je vragen over schakel- en verdeelinrichtingen. Bijvoorbeeld: Hoeveel aders mogen er onder een aansluitbout aangesloten worden of wat het verschil is tussen een B en een C automaat. Staat je vraag er niet tussen? Onder aan de pagina kun je je vraag eenvoudig doorgeven. Wie weet staat het antwoord er dan binnenkort ook tussen.


Het is altijd weer spannend als je een meterkast opentrekt. Hier is een creatieve geest bezig geweest….


elektrischefoutjes.nl
170 beoordelingen
independently verified
rating 4.6 / 5
rating 4.3 / 5

Volg ons ook via: